Den kristna-judiska politiska alliansen gentemot den muslimska politiska alliansen

 Den utgör ett hinder för fred.

Den kristna-judiska politiska alliansen gentemot den muslimska politiska alliansen

Därför kan den konflikten endast lösas genom en övergång från kyrkoval som bara tillämpas i de nordiska länderna till ett Multreligionvalsystem. .De länder som saknar motsvarande val skall införa ett Multreligionvalsystem,Amulti-religion election system.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

.

Samernas nationaldag, vad ville samerna och varför saknar samerna egen ccTLDs ?

 

Samernas nationaldag, vad ville samerna och varför saknar samerna egen ccTLDs ?

Och vad anser samerna om en övergång från kyrkoval till amulti-religion election system.

Vi föreslår att samerna på Samernas nationaldag tar upp frågorna som ovan samt att aktivera sitt ccTLDs och plascera den i mitten på sin flagga , en ny flaggdesign som symboliserar alla oavsett religion . 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

De länder som avbryter biståndet till Palestinier är egentligen medskyldiga till folkmord

 De länder som avbryter biståndet till Palestinier är egentligen medskyldiga till folkmord och bör därför i nästa steg ställas till svars tillsammnas med Israel när åtal väcks vid Internationella brottmålsdomstolen / krigsförbrytartribunalen ?

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Varje odemokratiskt beslut som fattas av demokratiska länder skall mötas med Hämnddemokrati.

 Finland & Sveriges NATO ansökan utan föregående folkomröstning är att betrakta som ogiltig och måste därför ogiltigförklaras, upphävas eller återkallas !

Varje odemokratiskt beslut som fattas av demokratiska länder skall mötas med Hämnddemokrati.

For every action there is an equal and opposite reaction


Det skall kännas att överge Neutralitespolitiken och Alliansfriheten och dessutom motverka klimatmålet . Folkomrösta om Swexit och sedan Finexit. !

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Den starka kristna-judiska politiska alliansen som är skyddad av kyrkovalet i de nordiska länderna , kristna partier....

Den starka kristna-judiska politiska alliansen som är skyddad av kyrkovalet i de nordiska länderna , kristna partier inom EU och USAs kristna trossamfund utgör hinder mot fred . Att en judisk stat begår förintelse på palestinier , många judar försvar det och inga politiker, konstnärer, journalister eller jurister av judisk härkomst fördömer det samt att många judar röstar i det israeliska valet. Med religiösa kristna partier i EU-parlamentet vilka också är politiska och de religiösa trossamfund som samtidigt utgörs av poltiker i den amerikanska Kongressen är det omöjligt att lösa Israel-Palestina- konflikten.
En tvåstatslösning kan endast lyckas om det sker samtidigt som en reformering av kyrkovalet och att det införs demokrati i samtliga trossamfund. Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

Under Vietnamkriget deserterade många amerikaner till Sverige . Brexit ledde till att Brexitflyktingar

Under Vietnamkriget deserterade många amerikaner till Sverige . Brexit ledde till att Brexitflyktingar kom till Sverige och flyktingar flyr från krig . Du har som ung svensk rätt att avfärda alla krig, vill inte dö eller döda och skada någon eller avbryta dina studier och därför har du rätt att söka asyl i ett annat land som t ex Schweiz eller Costa Rica på samma sätt som vi flyktingar flydde till Sverige ! I efterhand och efter många döda upptäcktes att Vietnamkriget var ett stort misstag, vad skulle amerikanerna säger till de döda och deras anhöriga ? Kom dock ihåg att den glömde svenske prinsen som ligger i Sibirien inte ens nämns av någon , han bar på sin farfars namn, Vasa. Han hette också Gustav och var son till kungen som förgiftades och dödaes av ärtsoppa . Militäralliansen NATO utnyttjar denna händelse i den svenska krigshistorien från ryska kriget 1788-1790 . Ja, ett stort missnöje skulle lösas genom ett lyckosamt krig, Sverige skulle kunna anfalla Ryssland på västflanken ! Vad hände då och varför tillåter ÖB främmande makter i militäralliansen NATO att utnyttja den svenske kung Gustav III:s misslyckande ? Enligt RF fick kungen inte starta krig utan ständernas godkännande. Kungen struntade i vad som stod i RF och lätt soldater i juni 1788 klä ut sig till ryssar och simulera en skottväxling med sina svenska kamrater i Puumala vid gränsen till Ryssland. Några månader senare mördades kung Gustav III . Tre svenska kungar dödades på grund av krig. Karl XII , Gustav II Adolf och Gustav den tredje. På samma sätt vill militäralliansen NATO också simulera skottväxling . Varför tillåter riksdagen att militäralliansen NATO opererar på nordisk mark och förstör miljö, vatten , djur och luft och begår miljöbrott på samma sätt som Israel och Ryssland. Har riksdagen tömt ut alla ekonomiska och politiska möjligheter för att kunna lösa arbetslösheten bland ungdomar annat än att mobilisera till krig som ingen vet om det går att stoppa sedan ? Kommer riksdagen att mobilisera till kriget även från svenska fängelser då alla fängelser är fulla även de som är sjuka och tvingats till vård ?
Det råder samma kris som då, ett stort missnöje, reformerna har avstannat och inom förvaltningen förekommer missförhållanden som nu knark i riksdagen (Här hittar reportern knarkrester på riksdagens toaletter ), opposition saknas , fredsrörelsen hindras. Arbetslöshet som regeringen tror kan lösas genom att uppmana till mobilisering för krig, stödet till Ukraina, en högt uppsatt polischef begår självmord och oppositionen har tystnat. Kändisar utan politisk erfarenhet rekryteras till politiska topposter. Ansökan lämnas in för medlemskap i militäralliansen NATO utan föregående folkomröstning och varken Värdlandsavtalet ( värdlandstödsavtalet ) eller ansökan om medlemskap i militäralliansen NATO har varit uppe för diskussion under någon valrörelse och att SD- regeringen som nu förvandlats till en SSD-regering då S anslutit sig. Sverige lade ner sin röst om eldupphör och UD anser att den israeliska bombningen och dödandet av 25.000 palestiner är proportionelig. Det är därför som riksdagspartierna tillåter att Sverige styrs genom överenskommelser, D-Ö, J-Ö och TIDÖ och att ingå det s k Värdlandsavtalet ( värdlandstödsavtalet ) som undertecknades mellan Sverige och militäralliansen NATO den 4 september 2014 och som godkändes av en majoritet i riksdagen i maj 2016 . Avtalet innebär att Sverige lättare ska kunna stödja och ta emot stöd från militäralliansen Nato vid en kris eller ett krig i Sverige eller i närområdet för ömsesidigt internationella militära aktiviteter, internationella militärövningar. SSD- regeringen som har misslyckats med sin ansökan om medlemskap i militäralliansen NATO vill nu återskapa sin populäritet på samma sätt som Gustav den tredje. ! Vad har militäralliansen NATO lärt sig av kung Gustav III:s misstag ? Ja, att ett stort missnöje kan lösas genom ett lyckosamt krig! Kom dock ihåg att det är tillgång till knark i Afghanistan , ockupation och bosättningar som är orsaken till krig som har pågått i många år som ingen tycks kunna lösa ! Därför uppmanar vi till fred! Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

Genom att S överlämnade makten till SD samtidigt som S i misstroende förklaring agerade i motsats till oppositionen så skapades ett SSD . SSD-regering

 Genom att S överlämnade makten till SD samtidigt som S i misstroende förklaring agerade i motsats till oppositionen så skapades ett SSD . SSD-regering i stället för samlingsregering.

För förordnande föredras därvid att statsministern och sex av följande av utrikesnämndens ledamöter godkänner detta:

Jimmie Åkesson (SD)

Henrik Vinge (SD)

Magdalena Andersson (S)

Krig & krigsfara kan uppstå i och med att SD har fler ledamöter än S och M i krigsdelegationen .


 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

FN-rollspel

Den kristna-judiska politiska alliansen gentemot den muslimska politiska alliansen

  Den utgör ett hinder för fred. Den kristna-judiska politiska alliansen gentemot den muslimska politiska alliansen Därför kan den konfli...